Дамите от ВМРО проведоха национална кампания „Бъди будител“, в която се включиха структури от страната. По повод Деня на народните будители те подаряваха книжни издания – Моята първа книга за народните будители и Моите първи стихотворения – Цветя за будителите.

Председателят на НЖО д-р Султанка Петрова и кандидатите за народни представители на ВМРО за Перник подаряваха от изданията на централния площад на миньорския град. Изключителен интерес проявиха жителите и гостите на гр. Перник. Нека да помним, пазим и предаваме на идните поколения българските духовни ценности, култура идентичност и култура, сподели д-р Петрова.

Във врачанското с. Лиляче акцията проведе кметът Красимир Петров. Той подари от ценните издания на деца от читалище „Просвета“ в селото. Предвидени са бройки и за децата в читалището в близкото село Паволче.

Дамите от Варненската структура на ВМРО подариха от тематичните книжки на училищни библиотеки и центрове за подкрепа на личностно развитие.

Нека съхраняваме българския дух, да се чувстваме горди с мисията си и да привличаме съмишленици в благородните ни дела, споделят о т женската структура на ВМРО – Варна.

В Троян дамите от ВМРО зарадваха първокласниците, като им подариха от тематичните книжки.

По повод деня на Народните будители женската организация при ВМРО – Силистра дари от книжките, посветени на празника, на децата от Центъра за комплесно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *