„Уважаеми приятели, хора, гайс,
Приех с чест номинацията да водя листите на ВМРО в Пловдив и Стара Загора. Сега,разбира се, само чакам да изтеглят номера и веднага ще се хвърля да брандирам профила си със снимка в рамка с номер, защото уверен съм, че именно това ще Ви мотивира да гласувате за мен!
Понеже са избори и се обещава, то аз Ви обещавам, че няма да сменя профилната си снимка, защото … ами много избори тая година и не ми остана време да сменя снимката от предните избори 😞 Но пък, ще Ви покажа как се носи отговорност в българската политика! Защото носенето на отговорност е сериозен дефицит у нас, за съжаление.
В последните месеци и две кампании, разбрах, че ВМРО е виновно за всичко в държавата! Защото никак не си обяснявам иначе, защо след като най-сетне беше свален “диктаторът Борисов”( описван така от прогресвината демократична общност), ГЕРБ са първа политическа сила, а ние продължаваме да носим негативите за неговото 12-сет годишно управление…
Та както казах, има дефицит на отгворност и аз сега с радост ще я поема!
Признавам си, че аз предложих Пеевски! Казвам го, за да спрете да обвинявате Мая, тя няма нищо общо с Пеевски, Божков или друг олигарх!
Аз преписах книгата за Петър Илиев, той наистина не знаеше, не го обвинявайте!
Аз предложих на Слави Пламен Николов! С него имаме общ бизнес – лятото продаваме чехли на Мъртво море и понеже той се справя чудесно, по добре и от евреите, реших че е подходящ за премиер!
Както се сещате аз предложих на Слави и идеята за космическата програма със северномакедонците, реших че така ще издигнем на нови висоти нашите отношения. Буквално.
Признавам също така, че аз забавих отказа от гражданство на Петков. Завидях му на чаровната усмивка и пратих на Трюдо, една кошница с български зарзават да си направи рататуи, като добавих и чифт зелени чорапи, които взех от президентството, защото знам, че обича цветни чорапи.
Впрочем аз купих на Спецов фирмата! Видях го че е задлъжнял към НАП и го съжалих …
Във външнополитически план се опитах да поема вината пред Магнитски за Божков и Пеевски, но от Козаяк веднага ме разконспирираха и ми пратиха огромна кутия суров тиквен пай с чия, за да ям и да не занимавам с глупости.
Като казах ядене, признавам си, че всяка сутрин в пощенската кутия на Иво Мирчев в Събранието, му пращах по един шоколоад. Български, от Своге. Защото понеже поддържам контакти с Пеевски, и знаех, че отслабва, а пък нали в природата нищо не трябва да се губи, та си създадох друг Шиши. Засега само на външен вид.…
Толкова с отговорността. Но съм готов и за други неща да съм виновен. Ако трябва.
ПП снимката е за да привлича внимание и е по повод оня стар виц:
-Можеш ли да намериш на тоя кибрит “пистолет”, “стълби” и “ гола жена”?
– Не, виждам само стълби и пистолет
– Е ти за пет стотинки и гола жена ли искаш ?!?
Идват избори! Мислете! Защото сега за пет стотинки ще Ви обещават всичко, а след изборите … ще останете само с пистолет и стълби…“
Това написа на стената си в Facebook водача на листата за предстоящите парламентарни избори в Стара Загора – Александър Сиди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *