Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат, заяви политикът от ВМРО

ВМРО ще се яви самостоятелно на парламентарните избори, заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на „Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR.

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо – въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали, уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

Пенсионерите трябва да получават много повече средства, само че не можеш да ги извадиш от бюджета, защото ги вадиш от парите на работещите хора. Пенсионерите заслужават повече пари, но това се случва чрез вдигане на икономиката, подчерта Сиди.

Сиди коментира и проекта „Продължаваме промяната“. Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.

Г-н Петков иска да продължи промяната, защото на 4 април се случи голяма промяна – Борисов беше свален. Този, който тормози българското общество и трябваше да бъде „катурнат“, добави иронично събеседникът.

По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлява с див популизъм.

Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител – Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията, каза той.

Излизаме на протест срещу високите цени на тока. Това е нетърпимо! Всичко това се случва заради опити за едно „изчегъртване“, заяви още той.

Забавното е, че тази демократична либерална общност, която се обедини и направи толкова неща, за да стигне до този процент, в момента, в който стигна донякъде, тъжно заяви, че отново беше разцепена и сега пак ще си разделят гласовете на две. Съжалявам онези либерални човечета, които ще вземат мандата и ще управляват с розова политика, заяви Александър Сиди.

Сиди направи прогноза, че след президентските избори Радев ще се успокои и тогава ще дойде редът на това да се занимаваме с политическия диалог.

Гледайте целия разговор във видеото >>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *