Това, което става в Народното събрание, е далеч от проблемите на хората, категоричен е заместник-председателят на ВМРО

Тези, които разглеждат ВМРО като „стандартна“ партия – са много сбъркали, защото ВМРО пази традициите. Походът в името на Тодор Александров, клетвата на всички нови членове – това е поредното доказателство за каузата на Организацията. Походът до гроба на Тодор Александров, където се заклеха много млади хора като нови членове, показва, че ВМРО е жива.

Това заяви за Национална телевизия „България 24“ заместник-председателят на ВМРО доц. д-р Милен Михов.

Уволнението на доц. д-р Милен Михов от ВТУ. По този повод той написа коментар в своя Фейсбук профил >>>

Уволнението ми от Великотърновския университет бе заради дейността ми като народен представител, а не с университетската ми работа. Причината е, че казах истината и се борих за доброто име на моя университет. Ще защитя интересите си и вярвам в справедливостта на съда, категоричен е доцент Михов.

46-ото Народно събрание >>>

Не виждам управление. Страната се движи по инерция.

Това, което става в Народното събрание, е далеч от проблемите на хората. Оценката за това скандално поведение ще бъде произнесена на идващите избори. На фона на нарастваща скъпотия, задаващите се тълпи от имигранти „партиите на протеста“ забравиха за проблемите на хората. Цял бранш се вдигна на протест заради рестрикциите – да припомня, че именно ВМРО поиска да се дадат компенсации на пострадалите бизнеси, допълни Михов.

Уж повишават пенсиите на всички, а българските военни пенсионери ще бъдат ощетени. Това е некомпетентността на ИТН. Не е вярно, че пенсиите на всички пенсионери ще се повишат – това скоро ще се разбере, заяви доц. Михов.

Целия разговор проследете тук >>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *