Младите футболисти от набор 2008 в школата на ФК „Верея“ излезнаха с нови екипи в контролата срещу връстниците си от „Арда“ в неделя. Талантите, водени от треньора Ради Стайков, бяха зарадвани от зам.-председателя на спортната комисия в Общински съвет Стара Загора Никола Чакалов, който им подари екипировка от името на местната структура на ВМРО.

Навлизате в тийнейджърската възраст, а тя предлага много изкушения и изисква много дисциплина от всеки, който е решил сериозно и професионално да се занимава със спорт. Бъдете отговорни в действията и постъпките си и се доверявайте повече на вашите близки, тъй като те винаги искат най-доброто за вас, призова Чакалов младите футболисти.

След това заедно той подари българското знаме на капитана на отбора и всички заедно изпяха химна на България, като по този начин изразиха признателността си към родните олимпийци в Токио.

Чакалов съобщи още, че съвсем скоро и с година по-малките футболисти от школата на „Верея“ също ще получат спортна екипировка за своите официални срещи.

Източник: ТВ Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *